GESCHIEDENIS

Ons heden: het resultaat van een passie met oorsprong in een ver verleden

1953

Oprichting van RBM in Lumezzane

 

1986

Uitbreiding en verplaatsing naar San Giovanni Polaveno

 

1999

Oprichting RBM BENELUX

 

2000

Bouw van nieuwe productiesite in Nave

 

2002

Creatie van het merk RBM KILMA

 

2004

Creatie van het merk RBM METIS

 

2006

Bouw in Nave van een nieuwe vestiging voor de productie van PE-X-buizen en meerlagige buis RBM Tita-Fix

 

2007

Opstart van de productie van isolerende panelen voor vloerverwarming

 

2010

Overname van de firma GS. Creatie van het merk RBM SFERIKA

 

Wat is meer dan zestig jaar ervaring waard in een wereld die zo snel evolueert? Veel, als u het ons vraagt! Het betekent immers dat we al die jaren de juiste beslissingen hebben genomen. Ons geloof in de ontwikkeling van systemen en componenten met een zo hoog mogelijke technologische inhoud, bestemd voor niches van de steeds uitbreidende markt, heeft ons in staat gesteld een stevige positie ten opzichte van de concurrentie aan te houden.
We hebben de buitenlandse markten onbevreesd getrotseerd met dezelfde vastberadenheid waarmee we de nationale markt hebben aangepakt, en door onze ogen en geest open te stellen hebben we posities kunnen winnen die anderen verloren.  . De constante ontwikkeling van onze productiecapaciteit, door de uitbesteding van de productie van componenten met een hoge specialisatiegraad te beperken, geeft ons de kans de hoogst mogelijke kwaliteitscontrole op onze producten te bewaren.
Er is veel veranderd in die 60 jaar, maar de filosofie en de passie die al die jaren onze keuzes hebben geleid zijn intact gebleven, en hebben in de loop van onze continue groei steeds tastbare resultaten opgeleverd.
Zoek in de catalogus
nl-NL