WIE ZIJN WE?

RBM werd opgericht door de familie Bossini in 1953 in Lumezzane, in de Italiaanse provincie Brescia. Vandaag is het bedrijf een internationale speler en marktleider in de sector van verwarmingsinstallaties en sanitair.

Het bedrijf heeft 4 fabrieken in de provincie Brescia (2 voor de productie van messing componenten en 2 voor de verwerking van kunststoffen), verschillende filialen in Europa en wereldwijd meer dan 200 werknemers. Om de hoogste kwaliteit op de markt te kunnen bieden, ontwikkelt RBM al zijn producten zelf. Van de matrijzen, ontworpen door eigen technici, tot de customer care, met de technische ondersteuning van een deskundig team van professionals. Door onze hoge flexibiliteit en de continue technologische vernieuwing en bijscholing zijn we in staat om de totale controle te behouden over het volledige productieproces. Deze passie voor innovatie blijkt uit de volledige automatisering van onze productie, waardoor we een hoge kwaliteit kunnen leveren en onze productiecapaciteit verhogen. 


In de voorbije jaren heeft RBM zijn aanbod aanzienlijk uitgebreid door de ontwikkeling van nieuwe productgamma's die perfect op elkaar afgestemd zijn.

Zoek in de catalogus
nl-NL